1. Средиземномориетопъл аромат, приканващ вкуса на Средиземноморието. Чисти цитрусови връхни нотки от лимон и портокал са подсладени със зрели смокини. Средни нотки на сандалово дърво и роза са наслоени върху богата основа от кехлибар и бензое. 
 2. Шоколадов трюфел – Любителите на шоколад да внимават! Започва с основа от тъмен шоколад и се наслоява с нотки на смокиня, портокалови корички, бадеми и нотка на ванилия. Резултатът е неустоим за сетивата шоколадов аромат.
 3. Сандалово дърво и шафран – богати, ориенталски и дървесни акорди в съгласие с пикантни подправки, роза, иланг, жасмин и мимоза, завършващи с пачули, сандалово дърво, амбър, скална роза и мускус.
 4. Люляк – цветен аромат, съчетаващ нотки на английска роза, люляк и виолетка, подкрепени от мускуси и ванилия. 
 5. Мъфин – сладък и богат ванилов аромат с карамелови нотки. 
 6. Покоряващ – представете си перфектната бленда от ванилия, амбър, сандалово дърво и амирис в сърце на светъл жасмин и мек мускус. Абсолютен фаворит!
 7. Селтик – един свеж и зелен, билков аромат с цитрусови връхни нотки, водещи до сърце от мента, билки, лилия, жасмин и виолетка в дървесна основа от мускуси. 
 8. Чаена роза – жизнен и елегантен, цветен аромат, където връхни нотки на касис, бергамот и лимон разцъфват в сърцето на роза, подсладени с виолетка. Успокояващата база се състои от мека дървесина, кехлибар и мускус, подсладени с шепот на ванилия. 
 9. Рай – пищен, плодов аромат с дървесни връхни нотки на бергамот и роза. Сладки къпини, сухи листа и кехлибарена канела завършват този прекрасен аромат. 
 10. Неустоим – Касис и иланг се завихрят заедно в топла комбинация на жасмин и роза, с леки нотки на ванилия и бял кехлибар, зад гърба на мек и мускусен аромат с докосване на пъпеш.
 11. Кралска роза – Мека и елегантна английска роза, започваща с плътен аромат на роза и шепот на мед, последвана от сърце от розови листенца, здравец и виолетка с мека дървесна основа.
 12. Черна орхидея – Чувствен ориенталски аромат, започваш с връхни нотки на сладка кайсия, шафран, мандарина и тъмни плодове, последвани от флорално тяло на жасмин, орхидея, беладона и хелиотроп. Всичко почива на богата база от мед, сандалово дърво, тамян, златен кехлибар, пачули, ванилия и мускус.
 13. Късмет – Пачули, портокал, лимонова трева, лавандин, бор, гардения, сандалово дърво и мускус създават тази разкошна смес. Незабавно разпознаваема и винаги актуална.
 14. Лимоново мляко – Апетитен лимонов аромат с връхни нотки на пикантен лимон подсладен с ванилови шушулки и захар.
 15. Примамлив – Сладък, флорален акорд с начални нотки на лимон, лайм, зелени листа, виолетка, ябълка, кокос, касис и анасон водещи до цветно сърце от роза, фрезия, теменужка и хелиотроп в сладка, съблазнителна база на ванилия, карамел, пачули, сандалово дърво, кедър, кехлибар и чувствен мускус.
 16. Азалея – Плодово-флорален акорд с меки плодови връхни нотки и подкрепа на сърце от фрезия, алое, чай, водна лилия, личи и османтус, върху основа от мускус.
 17. Дукеса – сладък, флорален акорд с отварящи се нотки на лимон, лайм, зелени листа, виолетка, ябълка, кокос, касис и анасон. Водещ до флорално сърце жасмин, роза, лилия, фрезия, теменужка и хелиотроп в сладка, съблазнителна база на ванилия, карамел, пачули, сандалово дърво, кедър, кехлибар и мускус. 
 18. Розов грейпфрут – Богат цитрусов аромат, където нотки от свежо нарязан грейпфрут са комбинирани с бразилски портокал, нежни зелени флорални нотки в база от мускус и пачули.
 19. Щедростедин свеж и цветен аромат, започващ с хрупкава зелена ябълка, диня, касис и намек за краставица, подкрепен от сърце от роза, водна лилия, фрезия и виолетка, почиващи на чувствена основа от мускус, бял кехлибар, сандалово дърво и свежи морски нотки.
 20. Карена – пълен с жизненост флорален акорд с нотки на лилия и зелени листа, водещи до сърцевина на люляк, роза и виолетка. Основата е богата и пълна с мускуси, орхидея и хелиотроп. 
 21. Обещание от изтока – сладки цитруси – портокал и лимон, с нотки на канела и кардамон, на фона на карамфил, анасон, тубероза, розово дърво разтварящи се в пачули, канела, тамян, смирна, кехлибар и ванилия.
 22. Свежест – свеж, билков аромат с връхни нотки на бор, лавандула, бергамот и лимон. Подкрепен от средни нотки на гардения и жасмин, разположени в основа от мускус, пачули и мъх. 
 23. Двоен крем – Връхни нотки на маслен мед водят до сърце от ванилия, кокос и карамел. Базата е орех, дървесни нотки, амбър, мускус и тонка.
 24. Юзу – Сложен цитрусов аромат на грейпфрут, базиран върху мандарина, портокал и юзу с мимолетен, свеж и зелен озониращ ефект. Профилът на аромата бързо се развива в съгласие с грейпфрут, модифициран с цветни плодове, роза, жасмин, водна лилия, мимоза, портокалов цвят, нотки на розов пъпеш и нектарини. 
 25. Черно кафе – аромат на кехлибар с фини нотки на кафе, сандалово дърво и кедър. 
 26. Гейшааромат на кехлибар с фини нотки на кафе, сандалово дърво и кедър.
 27. Момина сълзамомина сълза с връхни нотки на гардения, иланг и прясно нарязани цветя последвани от жасмин, роза, хиацинт в сърце от сухи цветя и намек за мъх. 
 28. Ябълков цвятсвежи флорални акорди с нотки на узряла ябълка и мускус, амбър и бели цветя. В мека база от орлов нокът, роза, магнолия и дървесина. 
 29. Смокиня и кафява захар – интерпретация на популярен дизайнерски аромат. Нотки на свежа, узряла смокиня в комбинация с ванилия и орхидея. Всичко това в сърце от бърбън ванилия, кленов сироп и кафява захар. 
 30. Сандалово дърво и ванилияперфектен съюз на сандалово дърво и бърбън ванилия
 31. Горски плодове – свеж флорален акорд, започващ с нотки на свежи зелени листа, море, карамфил и пъпеш в сърце от див зюмбюл последвано от жасмин, портокалов цвят, гардения, праскова в база от мускус и амбър.