DSC02585

Докога ще търпите запушения нос, кашлицата, хремата и възпаленото гърло?

Тази зима се доверете на нежната терапия с Цветни есенции на д-р Бах кажете СТОП на настинката!

Продуктите са напълно натурална алтернатива и предлагат защита за вас и вашите деца. Имунитета се изгражда с чисти мисли, положителна настройка и любов. Затова ние ви предлагаме всичко това в 3 шишенца. Опитайте и се уверете, че щастието се заражда вътре във вас и че всичко друго е отражение!

 

Капки за пиене “STOP настинка”

При първи прояви на неразположения, настинка, грип, хрема, кашлица, главоболие. За изчистване на негативни влияния от други хора, места и предмети. За защита при съмнение от негативни външни влияния. При внезапно отпадане на силите и стомашно-чревно неразположение. Използва се в първите 2 дни за предотвратяване и пресичане на заболяване. При възникнало такова може да се използва за тонус, изчистване на тялото и по-бързото му възстановяване!

Капки за нос “STOP настинка” DSC02597

При първи прояви на хрема, запушен нос и възпалена лигавица. Впръсква се директно във всяка ноздра толкова пъти, колкото е необходимо. Подходящо е и за промивка на носа и като поддържаща терапия. Изготвен от сребърна вода с добавен прополис, антибактериалните качества на който  са ненадминати. Подбраната селекция от Цветни есенции ще облекчи вашето възпаление и досадната хрема. С добавено етеричното масло от лимонов евкалипт!

Ароматерапевтична бленда “STOP настинка”

При първи прояви на неразположения, настинка, грип, хрема, кашлица, главоболие. За външна употреба! Намазва се върху пулсови и важни точки – зад ушите, на китките и слепоочията. Подходящо и за масаж! Етеричните масла от евкалипт, чаено дърво, лимон и лавандула се абсорбират чрез кожата и обонянието, като действат директно върху хипоталамуса и стимулират имунната система. Нежна и ароматна смес, добро допълнение към грижата за здравето!

Предложените продукти може да закупите като комплект на цена от 40лв или всеки един по отделно на цена от 15лв.