Le4enie na akne

20 Апр. 2017

Лечение на трета сливица

19 Апр. 2017

дфгхйк

Кой е правилният път в живота ни и как да го следваме ?

16 Дек. 2016
Кой е правилният път в живота ни и как да го следваме ?

Мисията в живота не е само утопично понятие, а реалност и то истинска. Всички четем и слушаме, че трябва да правим това, което обичаме и да следваме мечтите си. И си казваме: Ех, колко хубаво звучи, но как точно да го направя? Как да напусна сигурната си работа и да се впусна в приключение без бъдеще, само защото ми харесва? Как да отглеждам децата си до 5г, когато трябва да работя? Как да бъда щастлива в чужбина, когато отивам по задъжение, а сърцето ми желае да остане тук? Отговорите на тези въпроси веднага се предлагат от ума, който се опитва да ни убеди колко е трудно в днешно време всичко,.

Цветето на утешението

17 Апр. 2016
Цветето на утешението

Утеха, мир, избавление, равенство и единение. Витлеемска звезда ни сплотява, спокойствие носи и утешава. “Ти звезда си на спасение, водиш хората към смирение. Даваш лъч светлина в тъмната душа. Ти си земен рай! Де да можеше полето цялото с тебе да е заето! Да успокояваш очите, да утешаваш душите. Ти с Христово си съзнание, носиш ни послание: че силата е в нас, че пътят към сърцето е отворен, че всички болки и тревоги са просто едни роли. Те не съществуват – всичко е илюзия! Времето е спряло, пространство от чиста светлина – в него сме само аз и моята душа. В него аз намирам своето Присъствие, там се разтварям и.

Цветето на майчината любов

14 Апр. 2016
Цветето на майчината любов

Цикория, ти си майка мила и си нашата закрила – устойчива, приспособима, грижовна, издръжлива. Листото ти е нежно като от коприна, но тази твоя нежност намаля наполовина – стеблото ти е жилаво и се огъва. Искаш ти да ръководиш, но поемаш много роли. Сякаш не ти се отдава само една изява – как да може да разцъфти, нежното ти цвете и през зимата дори? Обичаш, раздаваш и в услуга се поставяш, но си своенравна и понякога се налагаш. Обгрижваш и ред създаваш, но в замяна за закрила настояваш.  “Има дни в които много ми тежи, всички се обръщат срещу мен дори. Дразня ги с думи, действия, дела, трудно ни е помежду ни да.

Кой съм аз?

31 Мар. 2016
Кой съм аз?

Ти си Аз. Аз съм Ти. Ние сме Едно. Единство и Любов. Аз съм Бог и ти си Бог. Ти частица си от мен и аз те създадох. Аз частица съм от теб и в теб живея. Всяка част от теб носи цялото , всяка част от теб носи мен. Аз нося теб и съм в теб, и извън теб. Ти си безсмъртие и вечност, искра откъсната от Източника, която търси своя произход. Среща хиляди други искри, които са нейни братя и сестри, но се мисли за отделна. Добива Его. Егото е това чувство за отделеност, за обособеност и различие от другите. И в този свят на лошо и добро,.

Акашови записи

02 Мар. 2016
Акашови записи

Акашовите записи са енергийно поле, което съдържа цялата история и всяка жизнена опитност на всяко същество от възникването на Творението. Наричат се Акашови, защото са съставени от “Акаша” –  изначално вещество, от което е изградено цялото Творение. Акашовите записи са енергиен отпечатък на всяка мисъл, емоция и действие, случвали се някога във времето и пространството. Те са много повече от склад със спомени – те  са действени, понеже оказват огромно влияние върху всекидневието, вярванията ни, взаимоотношенията и чувствата ни, както и върху потенциалните реалности, които привличаме. Те наподобяват ДНК със своята информация. Всяка душа има индивидуален акашов запис, както всеки човек има своите неповторими гени. Те са като книга съдържаща цялата информация за вашата душа..

Ти си светът и всяка негова частичка!

18 Февр. 2016
Ти си светът и всяка негова частичка!

Ти си светът и всяка негова частичка. Ти си центъра, от който започва всичко. Вибрациите, с които трептиш се излъчват наоколо в пространството и създават всичко около теб. Ако ти си в хармония и порядък, твоят свят е съвършен. Само ти съществуваш наистина, всичко друго е твое отражение! Ти си тъканта на цялото и променяйки себе си, променяш всичко! Започни от теб, ключът е в теб! Вземи го и отключи съкровищницата на своето сърце! Планетата и човечеството навлязоха в ново измерение. Човешкото същество започна активно да се променя, пренастройвайки себе си към основната действителност – любовта на Твореца /Създателя, Източника/. В основата си ние сме съзнание, което е в единство.

Ужас на върха на планината – Скална роза

19 Ян. 2016
Ужас на върха на планината – Скална роза

Майстор Джилберто съвсем не беше страхливец. Той разсичаше големи дънери само с един удар на острата си брадва – сериозна работа за истински мъже! С ренде и трион Джилберто се справяше прекрасно, а някоя драскотина и малко кръв въобще не можеха да го уплашат. Напротив, когато някой изпаднеше в беда, той пръв се хвърляше да помогне, но този път … Този път той беше на върха на планината със своя приятел Карлето. Трябваше да секат големи дървета с много яки стебла – и бяха необходими много сила, точност и смелост, защото при най-малката грешка дървото можеше да се стовари върху главите им, вместо на земята. Точно когато първият дънер беше.

Цветето на куража

15 Ян. 2016
Цветето на куража

“Настръхвам и наежвам се цяла, обзема ме страх от дадена проява. Хлад и студенина стяга моята душа. Сковавам се цяла и търся изява, но не мога -във всичко страхът надделява. Дали ще успея, дали ще съм добра? Ах, колко е крехка моята душа! Ще се справя ли с тези страхове – толкова на брой и от дете? Нося ги с мен навсякъде; плах, свенлив и срамежлив – няма радост в този миг. Сковават ми плътта толкова неща – страх от вода, страх от смъртта, страх от животни, страх от тъмнина. Не смея да се обърна и някой да прегърна. Мимулус ми дава доверие, той ме прави цяла. Страхът е сила могъща,.