Подходящо при липса на енергия, пролетна умора, изтощение и отпадналост. При внезапно спадане на силите и непрекъсната сънливост. За по-бързо възстановяване след раждане, продължително боледуване или грижа за болни хора. Възвръща силите и дарява бодрост, заряд и жизнена сила.

  • Приятно пътуване

Произведен от специално подбрани етерични масла с тонизиращ ефект, намаляващи дискомфорта и гаденето при пътуване. Помага на човек да се справи с промените при пътуване, подтиква човек да върви напред и да приеме обновлението. Балансира хормоните и помага на човек да приеме тялото си, дарява свежест, оптимизъм и вяра.

  • Релаксация и сладки сънища

Подходящо при безсъние, трудно заспиване, нежелани мисли и кошмари. Комбинацията оказва много бърз успокояващ ефект при силни стресови ситуации, водещи до безпокойство, уплаха или панически страх, емоционални разтройства, душевни травми и депресии, предизвикани внезапно от възникването на проблемна ситуация. Спреят успешно може да отстрани нервното напрежение и безпокойство преди лягане, да спомогне за успокояване на хиперактивни деца и да разтовари напрежението от тежък ден.

  • Изчистване и защита

Произведен от специално подбрани етерични масла с освежаващ ефект. За изчистване на негативни влияния в помещения, офиси, предмети, кристали, дрехи и др. Използвайте за защита и подсилване на аурата при съмнение от негативни външни влияния. За освежаване на задимени помещения. Хо’опонопоно инструмент.

  • Вътрешен мир

Произведен от специално подбрани етерични масла с успокояващ и концентриращ ефект. Подходящо при медитация, йога и други духовни практики. Помага да успокоим мислите си, да чуем гласа на сърцето си и да намерим мира в нас.