Червени лъчи – Духът на живота

Червеното е любов към живота. Предизвикателство да приемеш себе си и да бъдеш такъв, какъвто си. Червеното е извор на живот, символ на сила и мощ. Енергия в най-чист вид – то тонизира, придава настроение, бодрост и спасение. Духа повдига в небесата, носи мощ в ходилата. От червените лъчи струи любов и жизнерадост, лекуват, ако нещо ни боли, даряват ни с енергия и младост.

Лечебни свойства на червения цвят:

Червеният цвят е мощен лечебен агент за лекуване на заболявания на кръвта и кръвообръщението. Той помага при депресия, скорбут и анемия. Дава бодрост, когато сме изтощени и енергия, когато сме изморени. Червеното съживява и на крака изправя. При бавно движещи процеси, при слабост, при абсцеси. Понякога и болки подобрява, главоболието облекчава. Червената светлина, поощрява творчеството и любовта. Има благотворен ефект върху цялата ендокринна система, облекчава схванати мускули и стави, най-вече на краката и стъпалата, които са свързани с кореновата чакра. Червеното е затоплящо и стимулира. Подходящо е за хората, които лесно настиват. Ако се страхувате или чувствате неуверени, използвайте малко червено за подкрепа. То повдига духа и окуражава срамежливите. Предимството на червеното е, че дарява мигновено сила и не бива да се използва продължително, защото превъзбужда сетивата. Не трябва да се използва при хора с високо кръвно налягане и тревожност.

 

1. 4erven sprei + rolon 1. 4erveno piene

В продуктите на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Шипка, Маслина, Дъб, Бряст, Червен кантарион, Клематис, Габър

 

 

 

 

Подходящо при липса на енергия, пролетна умора, изтощение и отпадналост. При внезапно спадане на силите и непрекъсната сънливост. За по-бързо възстановяване след раждане, продължително боледуване или грижа за болни хора. Възвръща силите и дарява бодрост, заряд и жизнена сила.

  • Спрей за освежаване на въздух “Презареждане

Презареди се с енергия и черпи от своя източник. Подходящо при пролетна умора, изтощение и отпадналост. При липса на енергия и непрекъсната сънливост. Възвръща силите и дарява бодрост.  Дава тонус по време на аеробика и упражнения, действа стимулиращо и повдига настроението. Възстановява жизнената енергия при слабост и умора.

Кремът е с плътна текстура, добре попиващ и оставящ след себе си усещане за кадифена мекота. Подходящ за нощен крем при суха, дехидратирана, изморена и възрастна кожа. С нежен аромат на череша. Доставете си това усещане, защото вашата кожа го заслужава!

Богат, маслен серум, който подхранва в дълбочина вашата кожа. С маслинов сквалан и масло от вечерна иглика, изглаждащ и бързо попиващ.  Дарява усещане за гладка кожа, на която не й липсва нищо. С аромат на цитруси, подходящ за суха, изтощена и загрубяла кожа.

Няма коментари