Индигови лъчи – Духът на силата

Индигото е медитация – мост между тялото и душата. Спира мисълта и изчиства ума. Индиго днес ме направлява, с него чувствам се цяла. С него чувстваш ти вълнение, че си част от духовно поколение. Индиго е лечител смел, чисти всичко, каквото е поел. С него се освобождаваш от болки и тревоги, с него побеждаваш своите неволи.  Индиговите лъчи носят в мен спасение, те знамение от ново поколение.

Лечебни свойства на индиговия цвят:

Индигото е велик лечител на болезнени спомени. То почиства и дезинфекцира, като отнася емоционалните окови и зависимости. Помага да намерим отново посоката, след като сме преживели емоционален срив и подготвя пътя за следващата стъпка. Този цвят олицетворява силата на съзнанието.  От целия спектър индигото най-добре се бори с болката. То е астрален антисептик, който действа на физическо ниво – антибактериално и антимикробно, а на астрално ниво има мощно изчистващо въздействие върху негативни енергии и чужди намеси – изчиства чакрите от енергийни връзки и защитава от лоши очи. Индиго подобрява имунната система по време на инфекции – използва се за облъчване на подути лимфни жлези; при кашлица с настинка и други остри разстройства на белия дроб; при синузит и нервни раздразнения. Този цвят успокоява щитовидната жлеза и се използва локално за гуша. Индигото е много добро за лечение на лумбаго и ишиас, мигрена, екземи, натъртвания и възпаления; помага да се овладее диарията и да се свали високото кръвно налягане; помага при бъбречни проблеми. То е най-добрият лек против безсъние. Поради особената му връзка с костите индигото е благоприятно за всякакъв вид гръбначни проблеми и болки в гърба.  За индигото се смята, че подпомага растежа, затова е много добро при изгаряния. 

 

Във всички продукти на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Джанка, Дива ябълка, Витлеемска звезда, Скална роза, Габър, Импациенс, Бор, Орех, Червен кантарион

Серията включва: капки за пиене; ароматерапевтичен спрей и 2 козметични продукта.

 

 

 

При първи прояви на неразположения, настинка, грип, хрема, кашлица, главоболие. За изчистване на негативни влияния от други хора, места и предмети. За защита при съмнение от негативни външни влияния. При внезапно отпадане на силите и стомашно-чревно неразположение. Използва се в първите 2 дни за предотвратяване и пресичане на заболяване. При възникнало такова може да се използва като подкрепа, за изчистване на тялото, тонус и по-бързо възстановяване.

Произведен от синя слънчева вода и специално подбрани етерични масла с пречистващ и освежаващ ефект. За изчистване на негативни влияния в помещения, офиси, предмети, кристали, дрехи и др. Използвайте за защита и подсилване на аурата при съмнение от негативни външни влияния. За освежаване на задимени помещения. Хо’опонопоно инструмент.

Този крем е истинско бижу за зрялата кожа. Съдържащите се в него наноелементи – пептиди и серамиди, дават нови команди на клетките да синтезират повече колаген и активни вещества, като по този начин се обновяват и подмладяват. Маслото от шипка преструктурира и регенерира, а мангото действа противовъзпалително, хидратиращо, омекотяващо и слънцезащитно. С водорасли, зелен чай и свеж аромат на лимон, праскова, роза и джинджифил!

Лек, нежен и ефирен с масла от камелия и арган, моментално попиващи. Добавеният еластин и масло от краставица допринасят за изпълването на фините бръчици на околоочния контур и запазването на младежкия вид на кожата. С аромат на виолетка, подходящ за всеки тип кожа.

Няма коментари