Лилави лъчи – Духът на благодатта

Лилавото е извор на познание и опрощение, на мъдрост и спасение. Лилавото присъства в настоящето – то е знаене и бъдене едновременно. Лилавото е символ на душата – ще го познаете по делата. С лилавите лъчи възкръсваме след ударите тежки, по-силни ставаме  и по-добри, великодушни сме към чужди грешки.

Лечебни свойства на лилавия цвят:

Лилавото дава напътствия и концентрация за объркан ум, подпомага духовните стремежи, води към покой и мир, дарява свежест. Лилавото  успокоява сърцето, подходящо е при проблеми, свързани с главата – сътресения или разстроени нерви. Може да се използва за всякакви вътрешни инфекции, невралгии и кожни обриви. Лилавото помага при болка в костите и засилва имунната система. Може да се използва и при проблеми с очите. Лилавото е свързано с нероденото дете, затова има благотворен ефект при проблеми със зачеването. Добро е и когато го прилагаме върху детето вътре в нас – може да помогне да изчистим проблемен спомен от  минал живот. Лилавото е цветът на оздравяването и може да замести болкоуспокояващите препарати. Тъй като работи върху центъра за болка в мозъка, той помага и при зависимости. от наркотици. Лилавото трябва да се употребява пестеливо, тъй като продължителното му използване може да доведе до депресия.

 

Във всички продукти на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Орех, Цератостигма, Див овес, Склерантус, Лиственица, Джанка, Витлеемска звезда

Серията включва: капки за пиене; ароматерапевтичен спрей и 2 козметични продукта.

 

 

 

При липса на посока в живота и страх от неизвестното. Подходящо за хора, които незнаят какво искат; за хора, на кръстопът, които незнаят какво решение да вземат. Хора, които имат нужда от промяна, но не могат да я осъществят. Капките ще ти помогнат да откриеш себе си, да поемеш по пътя на щастието и да чуеш гласа на своята душа. Да живееш в хармония и единство с твоето сърце, да обичаш и да твориш, да се чувстваш истински човек. Да изразиш Божествената енергия в себе си, да участваш активно в новия свят и да сътворяваш своите мечти. Светът се нуждае от теб! Ти го заслужаваш – да бъдеш обичан и щастлив!

Произведен от специално подбрани етерични масла с успокояващ и концентриращ ефект. Подходящо при медитация, йога и други духовни практики. Помага да успокоим мислите си, да чуем гласа на сърцето си и да намерим мира в нас.

Очарователен и омагьосващ със своите качества, консистенция и аромат на мед, смокиня и шафран. Кремът, обичащ всички кожи – от младежка до проблемна и зряла кожа. Уникалния си състав дължи на вложените в него продукти – секрет от охлюви, хибискус, хиалуронова киселина, арганово масло, вечерна иглика и краставица. Съвършен, нежен и неустоим – едно чувствено усещане, което трябва да опита всяка една жена!!!

Хиалуроновият гел-серум е подходящ за осигуряване и запазване на влага, изпъване на кожата; витализиран и здрав външен вид. Немазна формула, която попива бързо, може да се използва удобно с крем за лице. Подходяща за всеки тип кожа. Използвайте като основа на крем и нанесете в зоните, които са склонни да образуват фини линии и бръчки. Използвайте ежедневно и ще усетите разликата!

1 Коментар

  • Петя
    чт Ное. 12, 2015 at 8:43

    Любимата ми серия!!! Кремът е мек и попива отлично, а аромата му е вълшебен. Серумът оставя едно свежо усещане на лекота. Благодаря!