Оранжеви лъчи – Духът на обещанието

Оранжевото сближава и заедно ни сплотява. Гостоприемно, любящо, топлина при нас изпраща. Оранжевото ще ни подкрепи във всички трудни дни. При промяна и застой, пръв приятел ни е той. Подкрепя, защитава и ръка протяга. Оранжевото е с нас във всички моменти, адаптира ни към всички наши експерименти. Нови земи ще превзема и чужди пътища ще поема! От оранжевите лъчи струят подем и обновление, човек намира себе си, твори, постига здраве и обединение.

Лечебни свойства на оранжевия цвят:

Оранжевото стопля и загрява, зарежда и с ентусиазъм заразява. За тонус и повдигане на духа, вдъхва жизненост и оптимизъм, насища въздуха със свежест и ободрява. Използва се за укрепване на имунитета, повишаване на потентността и подобряване на храносмилането. Оранжевото е полезно при всякакви чревни и храносмилателни проблеми, както и при бъбречни оплаквания. То изчиства слузта и лекува възпаленията на лигавиците. Оранжевото помага при астма и бронхит, умствени разстройства, ревматизъм, разтегнати връзки и счупени кости. То свързва. Оранжевото е полезно по време на менопаузата, особено в комбинация с жълто. Балансира хормоните и при двата пола.

 

Във всички продукти на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Орех, Мимулус, Витлеемска звезда, Орлови нокти, Тинтява, Кестенова пъпка, Импациенс, Джанка, Дива ябълка, Склерантус

Серията включва: капки за пиене; ароматерапевтичен спрей и 2 козметични продукта.

 

За по-лесно адаптиране при всички житейски промени – тръгване на детска градина и училише, смяна на жилище и работа, пубертет, менопауза, пенсиониране, преживяна раздяла, смяна на местожителство, загуба на близък и др. Помага на човек да се справи с промените, подтиква човек да върви напред и да приеме обновлението. Балансира хормоните и помага на човек да приеме тялото си, дарява свежест, оптимизъм и вяра.

Ароматерапевтичен спрей подходящ за ароматизиране и освежаване на превозни средства. Произведен от специално подбрани етерични масла с тонизиращ ефект, намаляващи дискомфорта и гаденето при пътуване. Помага на човек да се справи с промените при пътуване, подтиква човек да върви напред и да приеме обновлението. Балансира хормоните и помага на човек да приеме тялото си, дарява свежест, оптимизъм и вяра.

  • Крем за лице “Защита” – Очаквайте скоро … ♥
  • Балсам за устни “Защита” 

Няма коментари