Сини лъчи – Духът на истината

Спокойствие и чистота, хлад и студенина. Носи той умиротворение, смисъл и разширение. Дава сили за нови неща, съдържа чистота. Синьото не забавлява, то е хладно и изстудява. Свързва се с водата, дава сила на земята. Свързва се с небето, дава полет на сърцето. Спасение е за душата, изгубила земята. Синьото е духът на истината, то е учител. Със сините лъчи изпълваме се с вяра и спокойствие, с тях истината ще ни окрили – в Духа ще видим своето достойнство.

Лечебни свойства на синия цвят:

Синият цвят събужда в човек любов към Бога. Той разведрява, успокоява нервната система и ума, внася мир и чистота на ума и сърцето, разширява чувствата. Свързва се с вдъхновение, красота, духовен растеж, вътрешно богатство и дълбок мир. Това е цветът на чакрата на гърлото – способността да се казва истината и да бъдеш чут. Инфекциите в тази област емоционално са свързани с недоизказване и несподеляне. Има охлаждащ, силно противовъзпалителен и антисептичен ефект. Използва се за лечение на всички състояния на възпаление, изгаряне, кръвотечение, раздразнение и напрежение. Синьото е релаксиращо и успокояващо, забавя пулса, може да намали високо кръвно налягане и висока температура. Облекчава болки. Подходящо е за изчистване, отслабване и оттичане при задържане на течности и подуване. Побеждава страха и влияе благотворно при схванат врат, който е признак на липса на гъвкавост в мисленето, породена от страха да се оставиш на течението. 

 

Във всички продукти на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Тинтява, Лиственица, Бял кестен, Клематис, Бряст, Див овес

Серията включва: капки за пиене и крем за лице

 

 

 

 

 

 

Засилва концентрацията по време на работа и учене; дава яснота и фокус при говорене, четене и пеене; подобрява вниманието към детайлите и координацията. Помага да се фокусираш и дава яснота на мисленето; увеличава уменията и способностите за учене. За преодоляване на страха и неувереността по време на важни изяви и срещи, явяване на интервю за работа, изпити, защита на дисертации, провеждане на лекции и семинари. При неорганизирани хора с трудности при планирането. Дава увереност в собствените ни способности, подобрява ораторските умения при говорене пред публика.

Кремът, който ще ви дари удовлетворението и спокойствието, което вашата кожа търси. Специално подбрана селекция от масла и Цветни есенции за намаляване на зачервяването и възпаленията, за изчистване на неприятните пъпки и петна, за регулиране на мастния себум.

Няма коментари