Жълти лъчи – Духът на мъдростта

Жълтото е светлина и чиста форма на топлина. Слънцето изгрява и здраве ни дарява. В нас лъчите му нахлуват и златни нишки образуват. Жълтото насища, то е извор на любов; топлината му прелива, пълни целия живот. Всичко с жълтото изгрява – туй е негова изява. Светлината клетките ни радва и носи символ на живот, слънцето дарява радост на целия народ. Жълтoто е Злато. Пречиства, освежава и нова визия дарява. По-смела, обновена, пречистена е моята душа, чувствам се по-лека и мога да летя. Открих нови посоки, намерих любовта, скъсах окови и победих глада. Имам воля, имам сила, подкрепа има моята душа и всичко днес ще променя. Ще стъпя на пътя решен, за мен започва нов ден. С жълтите лъчи потапяме се в светлина и мъдрост, в тях мисълта ни ще се освежи, ще станем весели, не тъжни.

Лечебни свойства на жълтия цвят:

Жълтият цвят символизира интелекта и се използва като стимулатор на умствената дейност. Той е добър за избистрянето на мисленето, когато сте объркани. Жълтото влияе благотворно на всички проблеми в областта на слънчевия сплит. Жълтото настройва и пречиства организма, а на ниво съзнание изчиства отрицателните мисли и ниското самочувствие. То е велик наблюдател на теглото и го балансира. Ефикасно е срещу целулит, когато се прилага чрез  слънчева вода. Жълтото стимулира лимфната система. Помага при вълните от менопаузата, при менструални болки и хормонални проблеми. При някои хора облекчава проблемите при диабет, ревматизъм и анорексия. Жълтото е цвят, който може помогне при депресии, фобии и страхове. Пречиства кръвта. Подходящо е при ушни проблеми, обриви и ожулвания. Лечението със смях е най-доброто жълто тонизиращо средство. Да поседиш на слънце е един хубав и лесен начин да приемеш жълто.

 

Във всички продукти на серията са включени комбинации от Цветни есенции от следните Цветя: Дива ябълка, Маслина, Червен кантарион, Бял кестен, Бор, Орех, Лиственица

Серията включва: капки за пиене и крем за тяло

 

 

 

 

 

Подходящо при детоксикация и процеси на пречистване, както и за защита от рентгенови лъчи. Подкрепа при смяна на хранителни навици, подпомага отказа от цигари и други зависимости. Освобождава от натрапчиви и депресивни мисли, свързани с храна и диети. Подпомага отслабването, балансира теглото и пречиства кръвта. Изчиства токсините от пушене, след упойка и ваксина, след антибиотици и химиотерапия.

  • Крем за тяло “Пречистване”

Подходящ за изравняване на тена и изчистване на пигментни петна.С масло от облепиха и морков, специален комплекс от билки и киселини, и алое вера гел. С лек цитрусов аромат на бергамот, грейпфрут, портокал и лимонова трева. 

Няма коментари